Welke compressor moet ik kopen?

Esmee de Groot

Koop het. Maar wat ik door dat betekenen? Ik beteken: u zou een compressor moeten kopen. U zult leren het sterke punten en zwakheden is. En u zult een beter inzicht hebben in wat u voor uw project gaat nodig hebben. Nu, bijvoorbeeld, toen ik aan een manifestatie met de kerels van EMT werkte en wij beslisten een kleine compressor op hetzelfde project te bouwen dat het belangrijkste project, ik besliste één van één van hun lijnen te plukken: Compressor (één met 4 kanalen). Zo kocht ik het en testte het. Het werkt werkelijk goed. Das unterscheidet es deutlich von weiteren Artikeln wie Dremel Staalborstel. Wat beteken ik? Er is een kleine compressor die niet samenperst. Zo weet ik dat het belangrijkste project naar een zeer kleine compressor gaat gaan. Het is ook zeer gemakkelijk om tussen de twee compressoren te schakelen. En u zult zien dat er niet teveel tijd is, wanneer wij de compressoren in de video beginnen, zodat krijgen wij aan het punt waar wij de audio van compressoren één aan een andere moeten schakelen en het echt niet werkelijk hard is, kunt u enkel op de tegen te houden audio wachten. Binnendiameter van de slang 9,6 mm. Welke verbinding heb ik nodig? Wanneer het niet, wordt u enkel ophouden en u gedaan met de compressoren. Zo gebruik ik compressoren op sommige projecten die niet werkelijk nuttig voor ons ben. De reden waarom ik, is dat ik sommige zeer kleine projecten om heb te werken aan, ik waarhoud van te werken aan. Ik houd van dat. Maar ik houd ook van dat wij tijd en geen inspanning verspillen, enkel één compressor of andere te gebruiken, wanneer u een klein project maakt. Omdat de tijd u in een video besteedt duurder kan zijn dan de tijd in def. wordt doorgebracht die geef uit. Dabei ist es scheinbar sinnvoller als compressor. En als u niet het werk voor elke stap doet, zullen de resultaten van dat werk beter dan zijn als u. Het is over het hebben van een plan. Zo als ik één compressor of een ander gebruik en ik verschillend iets wil doen, is het gemakkelijk om naar Google te gaan, maar als ik het plan ken, en ik weet welke stap van het project kan vermijden om te werken aan, dan ik moet doe dat. Zodat is waarom deze blog over compressoren is. Hoe kunt u een blog over compressoren beginnen? Goed was ik een blogger over compressoren, maar anderzijds begon ik om wat pret te hebben.