Welke compressor heb ik nodig?

Esmee de Groot

Ik zoek een goede compressor. Zodat is waarom ik deze blog schreef. Het doel van deze blog is het vermogen en de prestaties van diverse compressoren, van de zeer populaire maar vaak overzien SONAR (Systeem op een Spaander) te tonen en aan te tonen aan de nieuwe en experimentele KUBUS, allen aan betaalbare prijzen. Mijn blog bevat informatie over de geschiedenis van compressie, de geschiedenis van compressoren, hun specificaties, hun technische eigenschappen, en resultaten van het gebruiken van alle populaire compressoren. U zult een beschrijving van elke één vinden, zodat kunt u hun sterke punten en zwakheden begrijpen. Tot dusver is de blog niet zeer populair, maar ik ben bereid proberen om mensen aan te trekken die meer over compressoren willen leren en waarom zij de manier werken die zij hebben gedaan. Ik hoop dat in een paar weken ik genoeg lezers zal hebben om een blog te beginnen en dan kan ik beginnen artikelen diepgaand over elke compressor te posten. Ik heb ook over KUBUS, een snelle en lichtgewicht open-broncompressor, geschreven en sommige van zijn eigenschappen besproken. Ik hoop dat door de posten te lezen die u kunt beginnen gebruikend en dit te begrijpen nieuwe compressoren. Ik hoop om u te zien hier, en dat u van de posten en de commentaren zult houden dat ik over compressoren heb geschreven. Voor verdere informatie over de geschiedenis van compressoren en compressorengeschiedenis te zien gelieve de posten hieronder: KUBUS: Een snelle en lichtgewicht open broncompressor de KUBUS voor van Linux (2008-2013): Een Snelle en Lichtgewichtopen source-Compressor voor Linux (2012-2013) Compressoren in de Linux-Pit en op de Pit De compressoren in Linux en de pit hebben vele eigenschappen die hen zeer nuttig maken. Genauso wird Afzuiging Haakse Slijper einen Versuch sein. Wat van hen zijn: Zij werken met alle Linux-distributies. Zij hebben een inheemse die eigenschap op Linux wordt geplaatst (en zijn getest om aan Ubuntu te werken). Zij ondersteunen een brede waaier van bestandstypes en formaten (naast die reeds gesteund op Linux). Als voorbeeld, kunt u om het even welke Linux-distributie gebruiken om dossiers samen te persen: Ik testte onlangs een Linux-distributie met een zeer hoge compressieverhouding (over 90%) tegen mijn standaardnginx-benchmark (die niet voor snelheid wordt geoptimaliseerd). Sehen Sie den Gereedschap Auto Vergleich an. Het is zeer snel en verliest geen gegevens wanneer het decompresseren. Folglich ist es fraglos sinnvoller als compressor Test. Het is mogelijk om uw eigen compressoren te schrijven die sneller presteren. In feite, heb ik een nieuwe samengeperste dossiercompressor geschreven die op Linux zeer snel is, dat voor het gebruik van deze nieuwe compressie wordt geoptimaliseerd. De compressieverhouding is over 99% en gebruikt geen geheugen. De naam van de nieuwe compressor is ‚Nginx-Compressor‘.