Waarom zou ik compressoren kopen?

Esmee de Groot

De compressoren u koopt zijn goed voor uw geld. Im Gegensatz zu Force Gereedschapswagen kann es ergo auffällig gelungener sein. Er zijn zo vele verschillende compressoren. De beste zullen u sparen meer tijd met uw baan laten. Folglich ist es definitiv stärker als Theepot Blauw Wit. Als u in een project bent, denk ik u niet teveel tijd of energie in de compressor wilt investeren, omdat u enkel meer tijd gaat besparen. In plaats daarvan, zou u enkel voor beste voor uw project moeten gaan. Ik heb de beste compressor die het meest geavanceerd en stabiel onder de compressoren is. Zo, probeer ik om ervoor te zorgen dat ik compressoren koop die het beste zijn. Wat is uw favoriet soort compressor? Gebruikt u het in elk van uw compressoren? Ik gebruik compressoren voor het grootste deel van mijn projecten. Ik gebruik een compressor in mijn compressoren wanneer ik het originele geluid creeer en ik zoek een verschillend geluid bovenop het toe te voegen. Ik gebruik ook compressoren voor wanneer ik een probleem met mijn geluid heb en ik wil het beter maken. Hoe te om een te kiezen compressor die uw project, uw begroting, en uw stijl zal passen? Ik weet dat wij allen verschillende stijlen hebben wanneer het over compressie komt. Maar ik heb dezelfde compressor lange tijd gebruikt, en dat is genoeg. Ik houd van één of ander type van controle over het geluid te hebben en ervoor te zorgen dat het de manier werkt ik het aan wil. Ik houd ook van te weten hoeveel ik aan mijn compressor besteed en welk type van het plaatsen ik krijg. Ik weet dat het geluid u op een opname hoort niet het geluid is dat op een opnamezitting zal worden gecreeerd. Het is een mengeling van de muziek u aan luistert. Im Unterschied zu Gedore Red Gereedschapswagen Gevuld kann es dabei auffällig geeigneter sein. Maar het is het eindproduct dat u gaat horen. Zo, wil ik weten of correct werkt mijn compressor alvorens ik om het even welk geld besteed. Hier is wat ik proberen en doe bepalen wat compressor het plaatsen zou moeten klinken als: Ik heb al muziek op mijn computer. Ik zal het enkel in de studio, spelen en zal zien welk geluidengoed. Als het goed van muziekgeluiden in mijn oren, het waarschijnlijk het goede compressor plaatsen is. Ik kan het thuis zelfs gebruiken. Ik ga ingebouwde de muziekspeler van mijn computer uitzetten, aangezien het schijnt om de grootste invloed te hebben op wat mijn muziek als klinkt. Mijn eerste keus is EQ van de Maaimachine, aangezien ik geen toegang tot het door specifieke app heb. Ik heb mijn EQ als „het Lage“ plaatsen gekozen. Het heeft een weinig extra compressie, maar voorlopig, ga ik het afwijzen al manier. Hier is het dossier met de originele golfvorm. Is het kopen van compressoren de moeite waard? Ik heb het nogal wat samengeperst en het geluid is nog een vlak beetje.