Hoe te testen

Esmee de Groot

U kunt deze verbinding gebruiken om de informatie te bekijken die wij uit mensen hebben bijeengezocht die onze blog bezoeken. U kunt ons ook contacteren als u ons vragen zou willen stellen.

Als u geen plaatseigenaar bent, zou ik gelieve dat u dit privacybeleid leest adviseren, maar geen inhoud te posten geen die wij reeds hebben. Als u tot onze inhoud moet toegang hebben, hebben wij een lijst van plaatsen waar u ons kunt bereiken. Als u denkt u een website hebt gezien die wij niet of een artikel hadden dat wij niet verbonden=hebben= met in dit Privacybeleid, alstublieft ons contacteren en ons laten het weten. Wij zouden gelukkig zijn om het aan onze lijst van websites toe te voegen wij schadelijk kunnen zijn zijn verteld. Wij posten de persoonlijke informatie van onze klanten niet, maar ik zou adviseren dat u die informatie niet ook niet post, omdat dat iemand het recht zou geven uw informatie tegen u te gebruiken.

Wij streven onbevangen en innovatief te blijven ernaar in wat wij schrijven en wat wij doen en gelukkig om door anderen op hetzelfde gebied zijn worden uitgedaagd. Naast het testen van en het bespreken van nieuwe technologieën, delen wij onze kennis met de open-brongemeenschap helpen compressie en decompressie verbeteren, of enkel voor pret, andere mensen en machines op Internet te helpen.

Wat zijn compressoren? Hoe stelt u een compressor in werking? Wat spreekt u over? De compressoren zijn een reeks hulpmiddelen om een bepaalde baan gemakkelijker en/of sneller te maken. Een compressor is typisch een softwaretoepassing die het inputdossier leest, bepaalt hoe te om de input samen te persen, en de samengeperste gegevens toepast. In de praktijk, betekent dit over het algemeen een compressiehulpmiddel, zoals VLC of QuickTime, die een dossier van audio kunnen lezen en zijn compressie toepassen op het. Het is ook gemeenschappelijk om een compressor met een bron en een doelbestand te gebruiken, maar dit is het onderwerp van een andere blogpost. Het primaire doel van compressoren is het proces te versnellen om van een bronbestand om te zetten.

Zo zullen wij de grondbeginselen in deze post, met sommige uiteinden voor meer gevorderde gebruikers behandelen. Eerst, is er de meest fundamentele, of „hardste“ soort: een oscilloscoop. Een oscilloscoop is fundamenteel een grote doos die een beeld van een fysiek systeem of systeem van systemen kan registreren. De gemeenschappelijkste vandaag gebruikte oscilloscoop is m-44, van Tascam. Het heeft twee havens: een kleine, low-power, digitaal-analoge convertor (DAC) die digitaal in analoge signalen omzet, en een grote, high-power, analoge-digitaal convertor (ADC) die analogon in digitale signalen omzet. Een analoge-digitaal convertor is het belangrijkste stuk van hardware u voor de test zult gebruiken.

Als u een weinig meer contant geld dan hebt zoekt u, dan zou u onze duurdere, maar ook zeer betrouwbare oscilloscoop moeten controleren. Voor een lijst van alle machines die wij voor het testen, hoofd over aan onze testende pagina gebruiken. Zo, nadat wij onze diverse compressoren hebben getest, zijn wij bereid om de resultaten in één of ander soort formaat te zetten.

Het beste van het beste is hier en voor hun kwaliteit, handigheid, en gemak van integratie met onze hoofdplaats, geavanceerde de compressie en kwaliteitscontroles van onze website, en voor het zijn het beste, één-van-a-soorten zorgvuldig gekozen. Zo zonder verdere drukte, geven wat liefde aan het Beste van 2015 van het Beste (of minstens het belangrijkst):

De winnaars zijn vermeld op onze home page, recht in het kader van een lijst van onze beste producten, en zij zijn allen op een brede waaier van tarifering van £0.99 aan £99.99 en van 1 GB aan TB 4. Er zijn ook heel wat categorieën (compressietypes, compressoren, compilers, decompilers, hulpmiddelen) en wij geven elke één zijn eigen kenteken om u te helpen het gemakkelijker identificeren. Het Beste van 2016 van de Beste winnaars wordt nog zo is zeker beslist om vaak het volgende beste van het beste comprobar. Wij verheugen ons op volgend jaar van compressoren, en kijken vooruit aan uw terugkoppelen en ideeën voor verbeteringen om deze lijst te verbeteren.

Op het eerste gezicht, zou u kunnen denken één enkele test om de kwaliteit van een compressor te bepalen onmogelijk is. Dat is niet waar. Het is geen eenvoudige test als gebruikt in onze eerste twee posten. Dat is waar onze het testen binnen komt. In deze eerste test gebruiken wij een eenvoudige test voor de evaluatie van compressie en vergelijken het bij onze de industrie standaardbenchmark voor de evaluatie van prestaties.

Als u als me bent, was u een weinig verrast om heel wat uw favoriete compressiehulpmiddelen te zien dit laag krijgen op het rangschikken. De reden ik dit eerste heb gedaan is één of ander inzicht in hoe te geven ons lezerstarief de compressoren die wij op onze blog en een herinnering gemaakt bben= van dat heel wat u van enkele compressoren zult houden geen dievan wij op onze plaats een lijst maken. In het tweede deel van deze post, wil ik u de belangrijkste dingen tonen wij wanneer het testen van compressoren vinden en hoe wij die bevindingen kunnen het best gebruiken om u de beste klap voor uw bok te geven.